missmolly.dk

3 Gode Råd Til Fest- Og Gallakjoler!

Skrevet d. 05. December 2019

Billede: Pixabay.com

Jeg elsker fest og skønne kjoler. Derfor er det vigtigt for mig, at både jeg selv og DU finder den rigtige kjole, så alle får den drømmefest, som de fortjener. Når det kommer til gallakjoler, er det utrolig vigtigt, at man vælger rigtig. Se mine gode råd til kjole og festen her.

Man tager ikke til en gallafest uden, at man prøver at gøre det til en uforglemmelig aften!

Se disse råd inden du skal afsted.

Råd til gallakjole og fest

Det er selvfølgelig helt om til den individuelle, hvor flamboyant man vil være, når man skal til gallafest. Jeg kan godt lide, at man ser meget farvestrålende ud, og så er jeg stadig stor tilhænger af maskerader. Jeg kan derfor godt finde på at tage en lille maske med, selvom dette ikke nødvendigvis indgår i dresscoden.

#1 Kend dit budget

Det kan hurtigt gøre ondt i sjælen, hvis man kigger efter gallakjoler og alligevel ikke har råd til alle de smukke kjoler som man finder. Derfor er det en god idé at kende sit budget nøje, så man kan sortere efter priser, når man shopper online.

#2 Kroppstyper

Det giver næsten sig selv, men mange ender med en ukomfortabel gallakjole, fordi de ikke kender deres kropstype, og hvis den skal syes om, gør det alt andet end lige det hele meget nemmere, hvis du kender din kropstype, og hvad du kan lide.

#3 Vær kreativ

Dette er mit yndlings punkt. Gallakjoler er ofte meget kreative i sig selv, men her kan du gøre noget ekstra ved at skille dig ud fra mængden. Jeg går meget op i at finde unikke accessories, til både arme, ben, hals og som jeg nævnte, også gerne en maske.

Håret er også noget af det vigtigste udover, at man selvfølgelig skal huske at være så komfortabel som muligt. Jeg har faktisk lavet et helt separat indlæg til, hvordan man får den perfekte fest.

Råd til festen

Når du har styr på din gallakjole og dine accessories, er noget af det vigtigste, at du tager dig godt ud til festen. Det skal selvfølgelig komme naturligt, men der er en masse gode råd at hente, hvis man skal være godt forberedt. Læs mine tre råd om, hvordan du tager dig godt ud, når du render i byen ? Sådan gør du dig klar til festen

Ja, der er meget at tænke over, når det kommer til gallakjoler og den perfekte fest. Jeg vil skrive så meget om dette som muligt i fremtiden, så alle kan sikre sig så mange uforglemmelige fester som muligt.

Næste indlæg
Både jeg selv og flere bekendte er begyndt at dukke op til fester i et lækkert jumpsuit. Da jeg er stor tilhænger af gallakjolen, har jeg i dag fokus på, om man kan tage et jumpsuit på til galla. Kan jeg tage jumpsuit p…
Står du til at skulle til gallafest på din skole, og vil du gøre noget ekstra ud af denne særlige aften? Så har vi lavet en liste over syv ting, du skal huske til den store gallafest. Denne liste er særligt egnet til ung…