missmolly.dk

Tag Dig Godt Ud Til Festens - Gør Sådan!

Skrevet d. 05. December 2019

Billede: Pixabay.com

Hvis du skal til et socialt arrangement, vil du sikkert gerne tage dit A-game med dig. Jeg har disse tre huskeregler, så man kan tage sin bedste udgave af sig selv med til festen.

Jeg ved godt, at der er mange forskellige måder at forberede sig til en fest på, og jeg synes ikke, at man skal blive alt for fanatisk. Det er selvfølgelig op til en selv. Jeg følger som ofte disse tre nedenstående regler, når jeg skal ud til en uforglemmelig aften.

3 vigtige punkter i din forberedelser til festen

Jeg har set alt alt for mange af mine veninder rende forvirret rundt, når de skal til fest. De mangler en praktisk organiseret plan for, hvordan de gør sig klar. Det starter ofte allerede ved, at de ikke engang ved, hvordan man kommer hen til festen.

Mens de suser rundt og glemmer deres nøgler etc. plejer jeg at sidde og vente tålmodigt med en god drink, og nyder blot, at det ikke er mig selv, der står i denne situation. Med disse tre trin har jeg allerede et stort forspring for at være 100 % afslappet, så jeg kan nyde festen, mens jeg ser brandgodt ud.

#1 Undersøg om der er en Dress-Code

Inden du bruger alt for lang tid på at spilde dig egen eller andres tid, så find lige ud af, om der er en dresscode til festen. Ikke at du skal ligne alle andre. Jeg er stor fortaler til, at man skiller sig ud, men det skal ikke blive så slemt, at man ikke føler sig tilpas. Tjek derfor ud, om der er en dress code. Mange skriver dette i invitationen, eller man kan næsten regne den ud selv, ved at undersøge gæstelisten og eventet.

Worst case scenario skal du jo ud at have en ny kjole. Dette kan du kun, hvis du har forberedt dig i god tid. Det kan være en god idé at koordinere med veninderne.

#2 Start med disse ting i god tid

På selve dagen foretrækker jeg at finde mit outfit frem og eventuelt stryge det.,Derefter begynder jeg i denne rækkefølge:

  • Ordne negle på hænder og fødder (Dette kan være noget juks, hvis man ikke får dette gjort)
  • Bad og alt det der hører til
  • Ordne hår
  • Finish med make-up

#3 Vær komfortabel

Det allervigtigste for at tage sig godt ud til en fest er, at man er komfortabelt, glad og uden stress. Jeg vælger derfor altid et par komfortable sko før mine ultra høje stilletter. Det kan godt være, at man ikke vinder med looket på den røde løber, men din selvtillid vil skinne igennem senere, når du ikke skal have vabler og diverse.

Derudover forbereder jeg mig med god musik, en god drink og ser eventuelt nogle YouTube-videoer og instagrammere, som kan inspirere mig til at tage den bedste udgave af mig selv med til festen.

Husk en rank ryg og en positiv attitude, og så er jeg sikker på, at du bliver lige så smuk, som du havde ønsket. God fest.

Tak til Bevco

Jeg vil gerne sende et kæmpemæssigt tak til drikkevarer forhandleren Bevco, der via støtte har gjort denne artikel til en virkelighed. Bevco leverer blandt andet en fremragende Belvedere, som er min yndlings vodka, når jeg skal lave en lækker drink til mine forberedelser til den perfekte fest.

Næste indlæg
Jeg elsker fest og farver, nætter, der aldrig slutter, drinks, vin og dans. Ja, jeg elsker simpelthen bare en god fest. Desværre fungerer det sådan, at for meget fest også medfører en smule hovedpine dagen efter. Altså g…
Jeg har lidt af en guilty pleasure i form af at se serier på Netflix. Okay, måske er det egentlig ikke den helt store guilty pleasure, når alle andre danskere under 60 også gør det, men mængden af serier, jeg kan æde mig…
06. December 2019
Natmad er lidt en sjov størrelse. Skal man servere det eller ej? Hvornår skal man gøre det, hvis det endeligt er? Og hvad serverer man overhovedet til en forsamling, der allerede har spist og drukket i et godt stykke tid…
Efter min mening, er champagne stadig den mest klassiske og stilfyldte drinks du kan servere, når du skal fejre en god bryllups eller gallafest. Jeg elsker både champagne som velkomstdrink, til skål eller som afslutning …
Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg har lavet en lang liste over alle de ting, man skal huske før sit bryllup. Listen er ærlig talt ret lang, men så igen, der er altså også rigtig mange ting, man skal have styr p…
06. December 2019
Som i nok kan fornemme, så er jeg en kæmpe sucker for fester, især dem, hvor man får lov til at stadse sig godt op og give den max gas på alt! Den ultimative af disse fester er naturligvis brylluppet, hvilket jeg nok kom…