missmolly.dk

Tag Dig Godt Ud Til Festens - Gør Sådan!

Skrevet d. 05. December 2019

Billede: Pixabay.com

Hvis du skal til et socialt arrangement, vil du sikkert gerne tage dit A-game med dig. Jeg har disse tre huskeregler, så man kan tage sin bedste udgave af sig selv med til festen.

Jeg ved godt, at der er mange forskellige måder at forberede sig til en fest på, og jeg synes ikke, at man skal blive alt for fanatisk. Det er selvfølgelig op til en selv. Jeg følger som ofte disse tre nedenstående regler, når jeg skal ud til en uforglemmelig aften.

3 vigtige punkter i din forberedelser til festen

Jeg har set alt alt for mange af mine veninder rende forvirret rundt, når de skal til fest. De mangler en praktisk organiseret plan for, hvordan de gør sig klar. Det starter ofte allerede ved, at de ikke engang ved, hvordan man kommer hen til festen.

Mens de suser rundt og glemmer deres nøgler etc. plejer jeg at sidde og vente tålmodigt med en god drink, og nyder blot, at det ikke er mig selv, der står i denne situation. Med disse tre trin har jeg allerede et stort forspring for at være 100 % afslappet, så jeg kan nyde festen, mens jeg ser brandgodt ud.

#1 Undersøg om der er en Dress-Code

Inden du bruger alt for lang tid på at spilde dig egen eller andres tid, så find lige ud af, om der er en dresscode til festen. Ikke at du skal ligne alle andre. Jeg er stor fortaler til, at man skiller sig ud, men det skal ikke blive så slemt, at man ikke føler sig tilpas. Tjek derfor ud, om der er en dress code. Mange skriver dette i invitationen, eller man kan næsten regne den ud selv, ved at undersøge gæstelisten og eventet.

Worst case scenario skal du jo ud at have en ny kjole. Dette kan du kun, hvis du har forberedt dig i god tid. Det kan være en god idé at koordinere med veninderne.

#2 Start med disse ting i god tid

På selve dagen foretrækker jeg at finde mit outfit frem og eventuelt stryge det.,Derefter begynder jeg i denne rækkefølge:

  • Ordne negle på hænder og fødder (Dette kan være noget juks, hvis man ikke får dette gjort)
  • Bad og alt det der hører til
  • Ordne hår
  • Finish med make-up

#3 Vær komfortabel

Det allervigtigste for at tage sig godt ud til en fest er, at man er komfortabelt, glad og uden stress. Jeg vælger derfor altid et par komfortable sko før mine ultra høje stilletter. Det kan godt være, at man ikke vinder med looket på den røde løber, men din selvtillid vil skinne igennem senere, når du ikke skal have vabler og diverse.

Derudover forbereder jeg mig med god musik, en god drink og ser eventuelt nogle YouTube-videoer og instagrammere, som kan inspirere mig til at tage den bedste udgave af mig selv med til festen.

Husk en rank ryg og en positiv attitude, og så er jeg sikker på, at du bliver lige så smuk, som du havde ønsket. God fest.

Tak til Bevco

Jeg vil gerne sende et kæmpemæssigt tak til drikkevarer forhandleren Bevco, der via støtte har gjort denne artikel til en virkelighed. Bevco leverer blandt andet en fremragende Belvedere, som er min yndlings vodka, når jeg skal lave en lækker drink til mine forberedelser til den perfekte fest.

Næste indlæg
At finde kærligheden kan være en ualmindeligt svær disciplin, og for at gøre det, så kræver det for fleste en helt del dates, hvor man lærer en masse mennesker at kende, og forhåbentlig får nogle følelser for bare en enk…
Har du netop fået en invitation ind af døren til et bryllup og allerede nu kører tankerne om, hvad man tager på? Tag det helt roligt, jeg skal nok forsøge at give noget inspiration i det følgende.Ofte kan du være så held…
Alle, der enten allerede er blevet gift, skal til at blive det, eller går med overvejelser om at blive det, har efterhånden fundet ud af, at et bryllup kan være en meget omkostelig affære. Der er selvfølgelig forskel på …
Når man har overstået den første date, hvor man har lavet den obligatoriske screening af hinanden over en kop kaffe eller en øl, så er det ved at være tid til anden date, hvis altså den første gik godt.  Men hvad i…
Det evige spørgsmål, når det gælder dating. Hvilken date kysser man på? Spørgsmålet har de fleste stillet sig, men svarerne er oftest lige så forskellige, som dem der stiller dem er. Der er, heldigvis ingen regler for, …
Det kan være svært at sætte pris på et bryllup, når man skal skabe en eventyrlig og uforglemmelig dag og kærligheden med den eneste ene skal fejres. Men det bliver man nok nødt til alligevel, for festen, kjolen og alt de…
Sommerfuglene er der - det er første date. I har måske skrevet lidt eller meget sammen via en datingside eller en datingapp, men hvad snakker man om på en date? Det kan være svært at finde de helt rette emner, når man f…