missmolly.dk

Jumpsuit Til Galla: Kan Jeg Tage Buksedragten På?

Skrevet d. 29. January 2020
Canva.com

Både jeg selv og flere bekendte er begyndt at dukke op til fester i et lækkert jumpsuit. Da jeg er stor tilhænger af gallakjolen, har jeg i dag fokus på, om man kan tage et jumpsuit på til galla.

Kan jeg tage jumpsuit på til galla? Galla betyder officielt festdragt, og jeg mener derfor, at man sagtens kan tage en buksedragt/jumpsuit på til en gallafest. Buksedragten skal dog være derefter, og må gerne stråle i farverne, som man forbinder med en gallafest. Mit svar er derfor ja, tag gerne et jumpsuit på til galla.

Kjolen er dog en stor del af gallafester, og det er stadig min anbefaling at dukke op i en kjole. Hvis du føler dig mere hjemme i et jumpsuit, eller du har en strålende buksedragt, så ser jeg ikke noget problem i at tage dette på.

Hvis der står specifikt i din indbydelse, at du skal dukke op i en gallakjole, vil jeg dog klart anbefale at følge dresscoden.

Jeg har det bedst med, at folk bare går i det, som passer til dem, men jeg er også stor tilhænger af traditioner til bryllupper, gallafest og kjoler generelt. Derfor er jeg lidt ambivalent, når folk ikke følger dresscoden til et arrangement, hvor der er lavet en dresscode.

Hvad er et jumpsuit? 

Hvis du er ligesom min ekskæreste, er det ikke sikkert, at du ved, hvad et jumpsuit er. Det er altså en dragt, hvor overdel og bukser hører sammen. De er ofte tætsiddende med tilhørende ærmer, men den kan også se ud som ovenstående billede.

Det er oftest kvinder, som man ser i et jumpsuit og kaldet for en buksedragt, men de bliver altså lavet til begge køn. De laves oftest med elastisk stof, da det ellers kan være lidt generende og stift at have på.

Når jeg selv planlægger events, kan jeg godt lide at have et jumpsuit på, frem for en kjole. Det giver lidt mere komfort, og er mere beregnet til at være aktiv i, hvis de er lavet af elastisk stof og sidder behageligt, end eksempelvis en kjole, som kan give nogle udfordringer, hvis du skal bukke dig meget.

Jeg håber, at du kunne bruge mine råd og anbefalinger. Hvis du vil vide mere og gallafest, kan det være, at disse artikler kan have din interesse:

Smykker

Afslutningsvis vil jeg gerne sende et stort tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort denne artikel mulig. På deres webshop kan du finde smykker i alle mulige afskygninger, der passer perfekt til din næste gallafest.

Næste indlæg
Står du til at skulle til gallafest på din skole, og vil du gøre noget ekstra ud af denne særlige aften? Så har vi lavet en liste over syv ting, du skal huske til den store gallafest. Denne liste er særligt egnet til ung…
Jeg elsker fest og skønne kjoler. Derfor er det vigtigt for mig, at både jeg selv og DU finder den rigtige kjole, så alle får den drømmefest, som de fortjener. Når det kommer til gallakjoler, er det utrolig vigtigt, at m…