missmolly.dk

4 Tips: Find En Brugt Brudekjole, Der Ikke Bryder Budgettet!

Skrevet d. 05. December 2019

Billede: Pixabay.com

Din bryllupsdag er muligvis en af de største dage i dit liv. For mig var det ihvertfald! Personligt mener jeg, at det eneste, der kan overgå denne dag, er dagen, hvor man bliver mor eller far til et lille barn.

I og med, at det er en af de største dage i livet, så skal du selvfølgelig også have en brudekjole, der er helt perfekt i dine øjne. Men betyder helt perfekt, at den er helt ny? Ikke i mine øjne!

Man kan nemlig sagtens købe en second hand brudekjole, der er helt perfekt. Det eneste du skal gøre er at følge disse fem tips. Gør du det, så kan du se frem til en besparelse på mange tusinde kroner.

1. Kan den rettes til?

Det første du skal tjekke, inden du køber en brugt brudekjole, er om den kan rettes til, så den sidder perfekt på dig. Såfremt den allerede er blevet syet ind eller rettet til, så kan det ske, at det ikke er muligt at rette den yderligere til.

Derfor skal du altid forhøre dig hos den sælgende, inden du køber kjolen, om hvad der blevet lavet af justeringer og rettelser.

2. Helheden ligger i detaljen

Du skal lægge godt mærke til detaljerne, når du køber en second hand brudekjole. Er der eksempelvis knapper langs ryggen, så skal du naturligvis sikre dig, at alle knapperne stadig er der.

Generelt skal du tjekke kjolens stand i detaljerne. Er brodderierne intakte? Hvad med farven, huller osv? Tjek den godt igennem med et kritisk øje, inden du køber!

3. Kig efter i kanterne

I forbindelse med ovenstående punkt, hvor du ser alle detaljerne efter, så skal du også tage et godt kig på kanterne på kjolen. Eksempelvis sker det ofte, at slæbet bliver snavset, eller eksempelvis ærmerne, hvis de er lange.

Husk at tjekke disse ting, inden du gennemfører handlen!

4. Rens eller ej?

Det sidste, du skal gøre dig klart, er hvorvidt kjolen er blevet renset eller ej. Skulle der eksempelvis være pletter på kjolen, så er det vigtigt at vide om den har været til rens. Har den allerede været til rens, og der på trods af dette stadig er pletter, så betyder det formentligt, at du kommer til at lave med pletterne.

Har den ikke været til rens, så kan du foreslå, at en rensning bliver fratrukket købsprisen. Du kan trøste dig med, at sælgeren ofte oplyser om kjolen har være til rens eller ej.

Tak til Curvii
Denne artikel er lavet med støtte fra Curvii, som er en netbutik, der forhandler plus size-mode fra de bedste mærker, bl.a. Zizzi.

Næste indlæg
Noget af det vigtigste er, at dine øreringe passer til din brudekjole. Skal du bare vælge øreringe som gæst til bryllup, har du lidt mere rum at spille på. Efter min mening, skal du helst vælge nogle simple og elegante ø…
At finde den perfekte brudekjole handler i høj grad om, hvilken kropstype du har. Den rigtige brudekjole skal komplimentere din kropstype, der fremhæver alle de gode ting ved din krop. Derfor er det vigtigt at gøre sig k…
Valentinsdag er en af de højtider, der både er elsket og hadet. Det er nemlig ikke en dansk tradition, hvorfor mange kategorisk nægter at deltage i højtiden. Dog er der også rigtig mange, især yngre kærestepar, der gør n…
Står du ligesom så mange andre og leder efter den eneste ene på det nådesløse datingmarked? Så er du muligvis super rutineret i de gode gamle dates, hvor man, måske over en belvedere vodka drink, efter bedste evne forsø…
Kender du til Social Seating? Det betyder mange ting, ihvertfald hvis du spørger mig!  Hvad er Social Seating? Social seating er kort fortalt en bestemt måde at lave bordplan. En bordplan der la…
Står du og skal til bryllup, men har den gode gamle tøjkrise? Det er virkelig nemt at få tøjkrise, når man skal til bryllup. Må jeg tage hvid på, skal jeg undgå rød, er den her kjole for kort, går shorts an, eller hvorda…
Vi har tidligere skrevet op og ned om de ting, man skal huske i forbindelse med et bryllup. I forlængelse af dette, så tænkte jeg, at det kunne være nærliggende også at tage en lille snak om, hvordan man kommer igennem d…