missmolly.dk

Top 9: De Bedste Champagner I Verden

Skrevet d. 06. December 2019

Billede: Pixabay.com

Efter min mening, er champagne stadig den mest klassiske og stilfyldte drinks du kan servere, når du skal fejre en god bryllups eller gallafest. Jeg elsker både champagne som velkomstdrink, til skål eller som afslutning på festen. Den mousserende vin er helt perfekt.

Jeg åbnede for nyligt en champagne på min fødselsdag, og de fleste gæster er ligesom indforstået med, hvad der skal ske, når man åbner en af de flotte flasker.

Som Mark Twain engang sagde: "For meget af alting er dårligt, men for meget Champagne, det føles bare rigtigt." Champagne er synonym på fest og fejring mere end nogen anden drink i verden.

Jeg fik for nylig en Moët og tænke på, hvilke 10 brands, der er de største i verden. Jeg blev overrasket, da jeg så, hvor populær dette mærke var.

Jeg kender blandt andet den klassiske og dyre Dom Perignon, som også nævnes i en Nik & Jay sang, men den er overraskende nok ikke på denne liste. Mit umiddelbare bedste bud på dette er, at den er for dyr.

Her er de 9 bedste champagne-brands i verden 2019

Jeg kan roligt sige, at jeg har drukket rigelig med Champagne i år 2019, men alligevel ikke helt nok. Mon ikke at jeg skal have lidt til jul og nytårsaften også. Det tror jeg nok, at jeg skal.

Jeg har fundet en liste fra Countryandtownhouse, som har samlet en liste på de bedst sælgende Champagne brands i verden. Se de bedste champagnebrands i 2019 her:

  1. Moët & Chandon
  2. Veuve Clicquot
  3. Nicolas Feuillatte
  4. G.H. Mumm
  5. Laurent-Perrier
  6. Taittinger
  7. Pommery
  8. Piper-Heidsieck
  9. Lanson

Jeg klassificerer mig selv som værende en feinschmecker. Mit problem, når det kommer til Champange er, at jeg kan lide dem alle. Det kan derfor være lidt svært at være kritisk. Jeg kigger derfor ofte efter popularitet, udseende på flaske, pris og hvad der ellers kan lokke mig til at vælge den rigtige Champagne.

Jeg skal nok lige prøve at smage lidt flere på listen, inden jeg begynder at give anbefalinger, men den Möet jeg smagte for nyligt, var lige i skabet. Så det mærke vil jeg i hvert fald gerne sende mine anbefalinger til.

Kilde: https://www.countryandtownhous... 

Formula Swiss

Jeg vil gerne sende et stort tak til Formula Swiss, der via støtte har gjort udgivelsen af denne artikel til en mulighed. Formula Swiss er en familieejet producent af CBD fra Schweiz, som har økologiske produkter i høj kvalitet.

Næste indlæg
Jeg elsker fest og farver, nætter, der aldrig slutter, drinks, vin og dans. Ja, jeg elsker simpelthen bare en god fest. Desværre fungerer det sådan, at for meget fest også medfører en smule hovedpine dagen efter. Altså g…
Jeg har lidt af en guilty pleasure i form af at se serier på Netflix. Okay, måske er det egentlig ikke den helt store guilty pleasure, når alle andre danskere under 60 også gør det, men mængden af serier, jeg kan æde mig…
06. December 2019
Natmad er lidt en sjov størrelse. Skal man servere det eller ej? Hvornår skal man gøre det, hvis det endeligt er? Og hvad serverer man overhovedet til en forsamling, der allerede har spist og drukket i et godt stykke tid…
Jeg har tidligere lavet et indlæg, hvor jeg har lavet en lang liste over alle de ting, man skal huske før sit bryllup. Listen er ærlig talt ret lang, men så igen, der er altså også rigtig mange ting, man skal have styr p…
06. December 2019
Som i nok kan fornemme, så er jeg en kæmpe sucker for fester, især dem, hvor man får lov til at stadse sig godt op og give den max gas på alt! Den ultimative af disse fester er naturligvis brylluppet, hvilket jeg nok kom…
Hvis du skal til et socialt arrangement, vil du sikkert gerne tage dit A-game med dig. Jeg har disse tre huskeregler, så man kan tage sin bedste udgave af sig selv med til festen. Jeg ved godt, at der er mange forskell…