missmolly.dk

10 Tips Til Bryllupsplanlægningen

Skrevet d. 06. December 2019

Billede: Pixabay.com

Vi har tidligere skrevet op og ned om de ting, man skal huske i forbindelse med et bryllup. I forlængelse af dette, så tænkte jeg, at det kunne være nærliggende også at tage en lille snak om, hvordan man kommer igennem denne lange huskeliste på bedst mulig vis.

Det er nemlig både stressende og overvældende at planlægge et bryllup, hvilket faktisk kan sætte jeres parforhold under pres, hvis ikke man er opmærksom. Derfor har jeg samlet disse 10 tips til at planlægge et bryllup.

1. Gør det sammen

Husk at brylluppet er et fællesprojekt, derfor bør i starte med at tage en snak om, hvilke drømme, ønsker og forventninger i har til dagen. Tal også om, hvor man penge i er villige og i stand til at bruge.

2. Vær realistisk

Husk at selvom det føles som en drøm, så er det virkelighed. Derfor skal man huske at være realistisk med ens ønsker og budgettet.

3. Forvent det uforventede

Langt de fleste bryllupper blive dyrere end forventet, nogle gange helt op til 30%. Derfor bør man så vidt muligt holde sig til planerne.

4. Husk at være i god tid

Alle de gode og flotte locations, restauranter, kirker og lignende bliver booket i lang tid forud. Derfor skal du booke de steder, hvor brylluppet skal finde sted, i god tid!

5. Husk kommunikationen

Husk at det er jeres dag, i skal opleve sammen. Derfor er det vigtigt hele tiden at snakke sammen under planlægningen så ingen af jer føler sig overhørt eller udeladt.

6. Hold fokus

Planlægningen til et bryllup foregår ofte over meget lang tid. Derfor er det vigtigt at holde fokus på den oprindelige plan og budget under hele forløbet.

7. Prioriter

Lav en liste over de ting, i gerne vil have prioriteret, dette kunne eksempelvis være antallet af gæster, vinen, maden, kagen eller andet. Det vigtigste er bare at finde ud af, hvad der er vigtigt for jer.

8. Husk, at i er forskellige

Man er nødt til at anerkende, at dig og din partner er forskellige. I vil formentlig også have forskellige ønsker og prioriterer, hvilket man skal forstå og respektere.

9. Hav en back-up plan

Der er utroligt mange ting, der kan gå galt i forbindelse med et bryllup. Derfor er det en rigtig god ide at have en nødplan til de mest essentielle ting.

10. Bryllupsrejse

Jeg vil klart anbefale, at man prioriterer en bryllupsrejse. Det behøver hverken være enormt fint, langt væk eller af lang varighed. Pointen er bare, at man kommer væk sammen, hvor man kan nyde romantikkens momentum.

Tak til Mondo Kaos
Vi takker Mondo Kaos for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. Hos Mondo Kaos kan du blandt andet købe Cocktailkjoler.

Næste indlæg
Det nok meget svært at komme udenom, det der med den første date, hvem har ikke prøvet det? Jeg tør godt påstå, at det nok kun er en meget lille procentdel i alderen 16-99år, der ikke har prøvet det. Men et rigtigt godt …
Kærlighedens fest kan foregå på alverdens måder og der er ikke én der er den rigtige. Nogle vil gerne giftes på traditionel vis i en hvid kirke med kirkeklokker og salmesang og andre foretrækker det mindre formelle på rå…
Risposer til et bryllup kan man enten vælge af købe eller lave selv derhjemme. Jeg vil sige, at begge ting faktisk er lige nemt. En rispose skal være nogenlunde samme størrelse som en af de poser, man ofte får med, når d…
En gallafest bliver brugt mange steder i dag, især på gymnasier, militæret, højskoler m.fl. Det er en perfekt anledning til at tage det helt store sæt på, men hvad tager man egentlig lige på til en gallafest? Er der en d…
Et bryllup er en helt særlig og enestående dag for dem, der skal giftes, samt deres nærmeste selvfølgelig. Men lige så særlig og dejlig dagen er, lige så dyr kan den også være. Det er nemlig ikke småpenge, man skal op me…
Noget af det vigtigste er, at dine øreringe passer til din brudekjole. Skal du bare vælge øreringe som gæst til bryllup, har du lidt mere rum at spille på. Efter min mening, skal du helst vælge nogle simple og elegante ø…
At finde den perfekte brudekjole handler i høj grad om, hvilken kropstype du har. Den rigtige brudekjole skal komplimentere din kropstype, der fremhæver alle de gode ting ved din krop. Derfor er det vigtigt at gøre sig k…